1. Schil de aardappelen,snij ze in kleine blokjes en kook ze gaar in ± 15 minuten.
2. Giet de aardappelen af en pureer ze in de pan met een klontje boter, de melk en een snufje nootmuskaat tot een mooie aardappelpuree.
3. Verwarm de oven voor op 220 °C
4. Snijdt de kabeljauw in stukken van ca. 2 cm en bestrooi ze met 1 tl zout.
5. Pel de uien en knoflook en snijdt ze fijn
7. Verhit 2 el. olie in een koekenpan en en bak hierin de uien al omscheppend 3 minuten op hoog vuur en voeg naar smaak knoflook, cayennepeper, paprikapoeder, peper en zout toe.
8. Rasp de schil van de citroen boven de pan.
9. Voeg de kabeljauw toe en bak deze 2 minuten mee.
10. Voeg nog wat olijfolie, citroensap en koriander aan de vis toe.
11. Schep de vis in een ovenschaal en bedek met een royale laag van aardappelpuree.
12. Zet de schaal in de oven en laat hem hier ongeveer 10 minuten instaan tot de korst van de aardappelpuree lichtbruin kleurt.