1. Snijd de bloemkool in roosjes
2. Vermaal de bloemkool in de keukenmachine tot couscous formaat
3. Bak de couscous 3 minuten in een droge pan en schep daarna in een grote schaal
4. Snijd de kipfilet in reepjes en bak 5 minuten
5. Snijd ondertussen de komkommer in de lengte doormidden, lepel de zaadlijsten eruit en 6. snijd de komkommerhelften in partjes
7. Snijd de rode peper doormidden, verwijder de pitjes en snijd de peper vervolgens in kleine stukjes
9. Voeg de komkommer, peper en knoflook toe aan de kip en bak 3 minuten mee
10. Snijd ondertussen de dadels in reepjes (ontpit ze eerst) en voeg deze toe in de pan, verwarm nog even mee
11. Snijd ondertussen de feta in blokjes
12. Zet het vuur uit, schep de feta samen met een theelepel couscouskruiden door het gerecht
13. Meng nog een theelepel couscouskruiden door de couscous, en schep het kipmengsel erbij, meng goed
14. Je heerlijke couscous van bloemkool met feta en dadels is klaar!